• Dit event is voorbij.

Locatie: Campagnekantoor VVD Rijn, Vecht en Venen
Veluwemeer 110
3446 JD Woerden

Frank Tuit, bestuurslid Communicatie & Campagne van de VVD Rijn, Vecht en Venen heeft samen met Florian van Hout, fractievoorzitter van De Woerdense VVD, een zeer succesvolle online campagnestrategie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 uitgerold.

Zoals op de ALV van afgelopen mei is benoemd willen wij als één netwerk een centrale campagnestrategie uitrollen met de uitvoering op lokaal niveau. Wij gaan zeker niet drie jaar lang stil zitten en wachten tot de volgende gemeenteraadsverkiezingen!

Deze avond is een brainstormsessie waarbij wij graag uw ideeën horen met betrekking tot zowel online als offline campagnevoeren.

Ons doel is om een marketingplan opstellen voor de komende 3,5 jaar. Hoe gaan wij ons onderscheiden en blijven wij zichtbaar? Hoe kunnen wij het contact met de kiezers versterken en continue met hen in contact blijven zodat wij in 2022 nog betere resultaten gaan boeken!

Daarbij is ook zeker het doel om nieuwe leden te werven en zorg te dragen voor een grote pool aan kandidaten voor de verkiezingen van 2022.

Inschrijven kunt u via deze link.

Het bestuur kan dit niet alleen doen en verzoekt dan ook de fracties maar ook anderen geïnteresseerde leden om aan deze sessie deel te nemen. Wij horen graag uw ideeën mbt on- en offline campagne voeren om zo samen een plan op te stellen voor de komende 3,5 jaar. Hoe gaan wij ons onderscheiden en blijven wij zichtbaar? Hoe kunnen wij het contact met de kiezers versterken en continue met hen in contact blijven zodat wij in 2022 nog betere resultaten gaan boeken.